SKL Keuringen

Zoals u wellicht weet is de tractorkeuring een enorme meerwaarde voor u en úw tractor.

Het veilig werken met een tractor kan alleen worden gewaarborgd door een tractorkeuring te laten uitvoeren aan úw tractor door een erkend keuringsbedrijf. De stichting Kwaliteitseisen Landbouwtechniek (SKL) coördineert de onafhankelijke tractorkeuringen door heel Nederland. Alleen SKL erkende keuringsbedrijven voeren deze keuringen uit.

SKL is een organisatie die zich in samenwerking met anderen zeer sterk maakt voor de veiligheid in de landbouwtechniek. SKL is zeer deskundig en bovendien onafhankelijk. Met de volgende aanpak, vaststellen van de juiste normen, opleiden en examineren van testers, erkennen van keuringsbedrijven, periodieke inspectie van keuringsbedrijven en steeksproefgewijze controle uitvoeren op testen, zorgt de SKL voor kwalitatief goede tractorkeuringen.

Keuren kan bij Úw dealer!:
In samenwerking met SKL verzorgen vele dealers door het gehele land de tractorkeuringen en alle dealers keuren merk onafhankelijk. Reijnen Mechanisatie Siebengewald is een officieel erkend SKL keuringsbedrijf voor de regio Noord-Limburg en verzorgt tractorkeuringen, uiteraard ook die van Ú!

Grotere Bedrijfszekerheid & Keuren voorkomt treuren!:
Bij een SKL keuring worden alle belangrijke onderdelen van uw tractor gecontroleerd en gekeurd. U krijgt zekerheid over de veiligheid en prestaties van úw tractor. Als úw tractor wordt goedgekeurd dan hebt u de minste kans op mankementen wat u een hoop ergernis en geld bespaart en voor u dan ook prettiger werkt.

Keuren moet & Altijd zinvol......& vaak verplicht!:
Het komt steeds vaker voor dat de eis wordt gesteld dat tractoren gekeurd moeten zijn. Medewerkers moeten volgens de Arbowet met veilig apparatuur werken. Een tractor die door een officieel erkend SKL keuringsbedrijf is gekeurd, is veilig voor medewerkers en u toont aan dat u alleen maar werkt met goedgekeurde tractoren.

Grotere veiligheid dus Rij safe, Rij gekeurd!:
SKL is zeer scherop op het gebied van veiligheid: goede remmen, afgeschermde draaiende delen, werkende verlichting en controle op slijtage. Door úw tractor te laten keuren door een erkend SKL keuringsbedrijf en ú alleen maar werkt met goedgekeurde tractoren, voorkomt ú zo onveilige situaties voor úzelf, vrienden, familie, medewerkers en medeweggebruikers.

Hogere Inruilwaarde Keuren is meer beuren!: 
Een tractor die door een erkend SKL keuringsbedrijf is gekeurd, voorzien is van de driehoekige SKL sticker en een uitgebreid keuringsrapport heeft, geeft ú en een koper altijd meer zekerheid. Een koper kan, net als úzelf, erop vertrouwen dat de tractor voldoet aan de gestelde eisen. Een goedgekeurde tractor heeft daarom over het algemeen dan ook een hogere inruilwaarde dan een niet gekeurde tractor.

Sticker & Inspectierapport & Zo herkent u een SKL gekeurde tractor!:
Een tractor die door een erkend SKL keuringsbedrijf is gekeurd krijgt altijd een driehoekige sticker op de motorkap geplakt en krijgt een uitgebreid keuringsrapport. Ú weet nu hoe het met de veiligheid van úw tractor is gesteld. De prestaties van SKL gekeurde tractors zijn gemeten. Dit is zeer belangrijk want zelfs zo goed als nieuwe tractors presteren slecht als ze niet goed zijn afgesteld. Met een periodieke keuring zort u ervoor dat u veilig en probleemloos op vol vermogen kunt werken.

U kunt dagelijks bij één van onze verkoopadviseurs terecht voor een adviesgesprek en uiteraard onder het genot van een kopje koffie!

 

Geert Reijnen

Verkoopadviseur

Tel.: +31 (0)485 - 441353

Mail.: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.