Werkplaats

In de werkplaats bij Reijnen Mechanisatie beschikken wij over klantvriendelijke, goed opgeleide, vakbekwame en deskundige monteurs die dagelijks met de allergrootste zorg Uw reparatie, onderhoud en/of servicebeurt uitvoeren aan uw tractor of machine waarmee wij u weer tevreden op weg helpen. Ook repareren wij, verzorgen wij het onderhoud en servicebeurten aan andere topmerken tractoren en machines.

Naast de gebruikelijke werkzaamheden en diensten die wij in onze werkplaats verrichten is het repareren/persen van hydrauliekslangen, demonteren/herstellen van banden, repareren van motorpompsets en beregeningshaspels, éénvoudig draai- en constructiewerk, laswerkzaamheden, etc ook mogelijk bij ons in de werkplaats.

Een storing op locatie oplossen aan uw tractor, voermengwagen, pers, of andere machine behoort ook tot de mogelijkheden die onze monteurs u kunnen aanbieden, met alle benodigde gereedschappen tot hun beschikking in onze servicebus, kunnen onze monteurs u spoedig van dienst zijn wanneer dit nodig is. 

Onze monteurs zijn altijd voor u beschikbaar bij een technische storing, geven u altijd eerlijk en deskundig advies, zijn begripvol en zullen u dan ook altijd dé perfecte service verlenen zodat u als klant van Reijnen Mechanisatie altijd zult ervaren wat échte service is en hoe échte service verleent wordt, maar vooral ook dat u als klant zich welkom en begrepen voelt bij Reijnen Mechanisatie in Siebengewald.

U kunt dagelijks terecht bij onze werkplaats voor eerlijk en deskundig advies, een spoedreparatie, etc en uiteraard onder het genot van een kopje koffie.

De werkplaats van Reijnen Mechanisatie bestaat uit de volgende medewerkers.

Mathijs Coenen
Technisch Specialist
Tel.: +31 (0)485 - 441353
Mail.: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Huub Giesbers
Monteur
Tel.: +31 (0)485 - 441353
Mail.: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.