Magazijn

Reijnen Mechanisatie verzorgt naast de verkoop van machines ook de onderdelenvoorziening van deze machines waarbij wij gebruik maken van een zeer breed assortiment aan onderdelen dat ons het grote voordeel biedt om direct uit voorraad te kunnen leveren, zowel voor de allernieuwste als voor de oudere tractoren en machines. Daarnaast kunt u bij ons magazijn ook terecht voor gereedschappen, technische sprays, werkkleding, etc.

Wanneer het onverwachts voorkomt dat het juiste onderdeel helaas niet op voorraad is kunnen wij dit voor u bestellen, waarbij wij ons uiterste best doen om het onderdeel zo spoedig mogelijk aan u te kunnen leveren, in de meeste gevallen is dit de volgende werkdag.

Als extra service bieden wij onze klanten de mogelijkheid om zelf in de onderdelenboeken van New Holland te kunnen kijken als gastgebruiker door op het hieronder afgebeelde New Holland logo te klikken. 

logo ng juiste

 

Mathijs is onze Technisch Specialist en Uw New Holland agriculture expert!

Reijnen Mechanisatie vertrouwt alleen op originele onderdelen, U ook? Laat Mathijs u alles vertellen over de voordelen van het gebruik van originele onderdelen en laat Uw veiligheid niet over aan anderen! Wanneer moet ik de onderdelen vervangen en waarom? Wat zijn bijvoorbeeld de risico's van het niet tijdig vervangen van onderdelen? Hoe kan ik de kwaliteit van originele onderdelen vergelijken met niet originele? Wilt u alles weten over: brandstoffilters, oliefilters, cabinefilters, hydrauliekslangen, koppelingen, banden, compressors, messen, riemen, etc?

Als antwoord op al deze en al uw andere vragen met betrekking tot onderdelen, adviseert Reijnen Mechanisatie U: Vraag het Mathijs!

 

Technisch Specialist
Tel.: +31 (0)485 - 441353
Mail.: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.