Directie

Binnen Reijnen Mechanisatie wordt de algemene bedrijfsleiding reeds jarenlang uitgevoerd door Geert Reijnen. Hij organiseert, begeleid waar nodig, stelt  bedrijfsdoelen en strategieĆ«n vast voor producten en markten, wijst taken toe en geeft leiding aan het personeel en delegeert verantwoordelijkheden.

Dankzij de jarenlange ervaring van kinds af aan in de landbouwmechanisatie heeft Geert zijn bedrijf Reijnen Mechanisatie in Siebengewald in de afgelopen jaren verder uitgebreidt en laten ontwikkelen tot een groter landbouwmechanisatiebedrijf met naamsopbouw in de regio Noord-Limburg.

Met het officiƫle dealerschap van New Holland op zak, maar ook van vele andere bekende merknamen en de jarenlange ervaring in de landbouwmechanisatie heeft Geert ervoor gezorgd dat Reijnen Mechanisatie een grotere speler is geworden in de landbouwsector en mechanisatiewereld, waarbij ons bedrijf werkt met ervaren vakbekwame monteurs, die met de grootste zorg het onderhoud en reparaties aan uw machine kunnen uitvoeren, maar ook technische storingen aan andere topmerken machines kunnen oplossen.

U kunt dagelijks telefonisch contact opnemen met onze directie en uiteraard kunt u hier op afspraak ook terecht voor een verkoop adviesgesprek en/of eventuele klachten of ontevredenheid en uiteraard maken wij dit bespreekbaar en oplosbaar onder het genot van een kopje koffie.

 

Geert Reijnen
Tel.: +31 (0)485 - 441353
Mail.: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.