Reijnen Mechanisatie

Reijnen Mechanisatie is al ruim 57 jaar een begrip op het gebied van mechanisatie in Noord-Limburg en omstreken. Ons bedrijf is opgericht in 1959 en uitgegroeid tot een nog groter en moderner landbouwmechanisatie bedrijf dan voorheen en vanaf de oprichting nog steeds gevestigd aan de nieuweweg 79-A te Siebengewald.

Wij zijn officieel New Holland dealer. New Holland biedt een zeer breed assortiment aan tractoren, verreikers & voorladers, maaidorsers, hakselaars, balenpersen, constructie, etc en voorzien van een zeer breed leveringsprogramma voor akkerbouw, loonbedrijven, vee & melkvee, gemengde landbouw, boomkwekerijen, bloembollen, groenvoorziening, overheden, golfbanen en particulieren, etc.

New Holland is een merknaam wereldwijd met het grootste assortiment aan tractoren, compact-tractoren en oogstmachines om aan de behoeften te kunnen voldoen van alle landbouwers, loonwerkers en groenvoorzieners etc. We spreken hier dan ook over meer dan 100 productlijnen en 400 modellen. New Holland kan dit dan ook wereldwijd invullen met het grootste aanbod aan landbouwmaterialen, met een uitgebreid onderdelen en service ondersteuning en op maat gemaakte financiƫle diensten, daarnaast is New Holland een bekroond succesvol merk op het vlak van baanbrekendheid, toegankelijke technologie die de efficiƫntie en vereiste productiviteit verbeteren.

Reijnen Mechanisatie is uw professionele partner in New Holland tractoren en onderdelen in de agrarische sector. Voor het aanschaffen van een tractor of aanschaf van andere machines, de uitvoering van onderhoud, reparaties en servicebeurten, de levering van onderdelen, het verlenen van service, voor eerlijk en deskundig advies, dan bent u bij Reijnen Mechanisatie in Siebengewald toch echt aan het juiste adres.

Daarnaast verzorgen wij uiteraard ook het onderhoud en reparaties van en aan diverse andere merken van tractoren en machines voor grondbewerking, hooibouw, voedertechniek, gewasbescherming, beregening, reiniging, tuin en park, etc.

Wij staan dagelijks voor u klaar met ons team van deskundige medewerkers, een moderne werkplaats en voorraad van onderdelen om u dan ook optimaal van dienst te kunnen zijn.