Reijnen Mechanisatie

Over ons

Reijnen Banner

Reijnen Mechanisatie is sinds 1959 een begrip op het gebied van mechanisatie in Noord-Limburg en omstreken. Ons assortiment bestaat onder andere uit New Holland tractoren en machines, RM Haspels & Beregeningsautomaten, Cremonini motorpompen, Joskin machines, Bonino machines en Stiga tuin & park machines. Daarnaast kunnen wij een groot scala aan onderdelen leveren van vele andere merken.

Showroom Website Small

Producten en Diensten:
Bij Reijnen Mechanisatie verkopen hoofdzakelijk nieuwe maar ook ingeruilde gebruikte  landbouw machines en tractoren. U kunt bij ons terecht voor keuringen van landbouwvoertuigen, onderhoud, reparatie, servicebeurten. Eventuele storingen kunnen wij voor U in onze moderne werkplaats of indien mogelijk op locatie repareren. Ook levering van onderdelen voor de diverse merken. Onze werkplaats is uitermate geschikt voor reparatie en onderhoud aan de diverse land, tuin en park machines onafhankelijk van de grote. Ook persen van hydrauliekslangen, vervangen/demonteren/herstellen van banden en constructie-werkzaamheden tot en met ontwikkelen van speciale constructies en hulpgereedschappen.

Deskundig advies:
Bij ons krijgt u altijd een deskundig advies. Reijnenmechanisatie beschikt over een ruime expertise in irrigatie, grondbewerking, hooibouw, voedertechniek, werktuigen, gewasbescherming, reiniging en vele andere toepassingen binnen en buiten de landbouw en industrie.

Particulieren:
Behalve tractoren en machines voor landbouw en veehouderij hebben wij een strekkend aanbod voor particulieren in de vorm van gazon maaiers, snoei apparatuur en hogedruk reinigers, kortom: alles voor tuin & park rondom uw huis.

Benodigdheden:
Verder leveren wij alle benodigdheden rondom uw eigen onderneming. Hieronder verstaan wij oa. gereedschappen, oliën en smeermiddelen, technische sprays en andere essentiële benodigdheden.

Magazijn:
Wij beschikken over een groot magazijn waar veel onderdelen voorradig zijn. Daarnaast werken wij samen met vele leveranciers die een zeer korte levertijd hanteren, niet voorradige benodigdheden zijn vaak binnen 1-3 werkdagen leverbaar.   

Als extra service bieden wij onze zakelijke klanten de mogelijkheid om zelf in onderdeellijsten van New Holland te kijken. Dat kan door op het hieronder afgebeelde New-Holland logo te klikken. Voor vragen over onderdelen of over andere specifieke New Holland kennis kunt u terecht bij onze technische specialist.

Catalogus link button

Contact:
Heeft u vragen of verzoeken? Twijfel dan niet en neem direct telefonisch contact met ons op of stuur bij voorkeur een Mail.

Algemeen:
Tel.: +31 (0)485 – 441353

Werkplaatsplanning / Onderdelen / Storingen
Mail.: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.