Tuin & Park Stiga

Stiga werd opgericht in Zweden en heeft meer dan 80 jaar ervaring in vernieuwende producten voor de consument.

Met de veeleisende noordelijke klimaten, is het al jaren lang bekend dat alle producten van Stiga uitpakken met een zeer hoogwaardige kwaliteit en uitmuntende prestaties onder alle omstandigheden.

Vernieuwingen gericht op de consument hebben voor Stiga altijd zeer hoog in het vaandel gestaan en nog steeds, daarom streeft Stiga er dan ook naar om dagelijks tuingereedschap te leveren met een hoogwaardige kwaliteit voor alle types van behoeften en activiteiten in de tuin, het hele jaar door, die bijzonder veilig, ergonomisch, duurzaam, milieuvriendelijk en zacht geprijst zijn.

Stiga en Reijnen Mechanisatie bieden samen de consument een groot scala aan producten aan zoals grasmaaiers op batterij, elektrisch of op benzine voor elk type gazon, frontmaaiers met knikbesturing of achterwielbesturing, tuintractoren met kracht, capaciteit en comfort, maar ook machines voor uw tuinonderhoud zoals multi-tools, trimmers, bosmaaiers, bladblazers, heggenscharen, kettingzagen, verticuteermachines, tuinfrezen en veegmachines.

Gebruikersgemak, veelzijdigheid, ongeëvenaard comfort, duurzaamheid, opvangen, multiclip, mulchen, perfect maairesultaat, perfecte grasopvang zoals achteruitworp of zij-uitworp, u kunt het niet zo gek bedenken of Stiga en Reijnen Mechanisatie kunnen u dit aanbieden om hiermee uw tuin in perfecte staat te krijgen.

Op de website van Stiga vindt u alle informatie waarnaar u op zoek bent over Stiga zelf, batterijmaaiers, benzinemaaiers, zitmaaiers, robotmaaiers, multi-tools, trimmers, bosmaaiers, bladblazers, heggenscharen, kettingzagen, verticuteermachines, tuinfrezen, veegmachines, accessoires, tuintips, etc. Klikt u hier voor de website van Stiga.

Reijnen Mechanisatie is officieel dealer van Stiga en staat dagelijks klaar voor haar klanten met deskundig en eerlijk advies bij verkoop, reparaties en onderhoud, goede en snelle service, kortom uw Stiga machine, is onze zorg en bij Reijnen Mechanisatie in goede handen! Zelfs wanneer u een nieuwe Stiga machine aankoopt kunnen wij voor u de levering hiervan laten verlopen via Reijnen GmbH wat u een btw voordeel oplevert van maar liefst 2%.

U houdt van slim tuinieren, wilt genieten van een mooie tuin en altijd op zoek naar de perfecte oplossing voor uw tuin? dan bent u Reijnen Mechanisatie aan hét juiste adres!

U kunt dagelijks bij één van onze verkoopadviseurs terecht voor een adviesgesprek en uiteraard onder het genot van een kopje koffie!

Geert Reijnen
Verkoopadviseur
Tel.: +31 (0)485 - 441353
mail.: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.