New Holland Construction

New Holland heeft haar bekende modellenreeks uitgebreid met de compleet nieuwe construction lijn.

Deze compleet nieuwe construction lijn van New Holland vormt een zeer mooie aanvulling op het reeds alom bekende grootste en ruimste aanbod gebruiksvriendelijke en brandstofbesparende modellen tractoren, compact-tractoren, balenpersen, oogstmachines en transportmiddelen.

New Holland construction is een wereldwijd merk met een volledige lijn van bouwmachines, bestaande uit wielladers, compacte wielladers, graafmachines, minigravers, rupsgraafmachines, graaflaadcombinaties, schrankladers, compacte rupsladers, mini en midi graafmachines en vanuit de agrarische hoek is er nog een andere groep bijgekomen, namelijk de verreikers.

Met deze zeer uitgebreide construction lijn speelt New Holland in op de professionele agrarische gebruikers en dit is dan ook zeer zeker terug te zien aan het zeer hoge afwerkingsniveau, het luxe uitrustingsniveau, bedieningsgemak, productiviteit, duurzaamheid, brandstofbesparing etc.

New Holland vult de vraag naar deze bouwmachines wereldwijd in met een zeer efficiƫnte onderdelen en service-ondersteuning maar ook op maat gemaakte financiƫle diensten van een landbouwspecialist. Het professionele en bereikbare wereldwijde dealernetwerk garandeert altijd de perfecte ondersteuning en expertenadvies. New Holland staat altijd dicht bij haar klant en vormt samen met Reijnen Mechanisatie Siebengewald Uw betrouwbare en professionele partner.

Op de website van New Holland Construction vindt u alle informatie waarnaar u op zoek bent over New Holland zelf, wielladers, compacte wielladers, graafmachines, graaflaadcombinaties, schrankladers, compacte rupsladers, mini en midi graafmachines, minigravers, rupsgraafmachines, nieuws, afbeeldingen, brochures, etc. Klikt u hier voor de website van New Holland Construction.

Voor eventuele vragen en/of advies staat Uw New Holland dealer Reijnen Mechanisatie Siebengewald altijd voor haar klanten klaar en kunt u dan ook dagelijks contact opnemen met de verkoopafdeling van Reijnen Mechanisatie Siebengewald.

 

Geert Reijnen
Verkoopadviseur
Tel.: +31 (0)485 - 441353
Mail.: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.