New Holland Agriculture

New Holland biedt de grootste en ruimste keuze aan in gebruiksvriendelijke en brandstofbesparende modellen.

Al sinds 1895 ontwikkeld New Holland vele oplossingen die de landbouwefficiëntie en productiviteit verbeteren en maken hierbij gebruik van de allernieuwste toegankelijke technologie. In 2006 werd de ''Clean Energy Leader'' strategie ontwikkeld en gelanceerd voor de promotie van hernieuwbare brandstoffen, emissiereductiesystemen en duurzame technologie.

New Holland biedt de grootste en ruimste keuze aan in gebruiksvriendelijke en brandstofbesparende tractoren, compact-tractoren, verreikers, compacte wielladers, wielladers, balenpersen, oogstmachines en transportmiddelen met meer dan 80 productlijnen en ruim 300 modellen voor producenten van marktgewassen, veehouders, loonwerkers, wijnbouwers en terreinverzorgers.

New Holland vult dit wereldwijd grootste aanbod in landbouwmateriaal aan met een zeer efficiënte onderdelen en service-ondersteuning maar ook op maat gemaakte financiële diensten van een landbouwspecialist. Het professionele en bereikbare wereldwijde dealernetwerk garandeert seizoen na seizoen perfecte ondersteuning en expertenadvies. New Holland staat altijd dicht bij haar klant en vormt samen met Reijnen Mechanisatie Siebengewald Uw betrouwbare en professionele partner.

Op de website van New Holland Agriculture vindt u alle informatie waarnaar u op zoek bent over New Holland zelf, tractoren, sectoren, nieuws, machines, afbeeldingen, brochures, technieken, precision land management (plm), financiële diensten, webshop, etc. Klikt u hier voor de website van New Holland Agriculture.  

Voor eventuele vragen en/of advies staat Uw New Holland dealer Reijnen Mechanisatie Siebengewald altijd voor haar klanten klaar en kunt u dan ook dagelijks contact opnemen met de verkoopafdeling van Reijnen Mechanisatie Siebengewald.

 

Geert Reijnen

Verkoopadviseur
Tel.: +31 (0)485 - 441353
mail.: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.